EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Uitdeuken in Heemstede?

Uw auto vakkundig laten uitdeuken in Heemstede tegen een aantrekkelijke prijs? Dat kan, bij Merks Autoschade Groep. Ons team van specialisten is vaardig in het snel en effectief uitdeuken van elk type auto.

Uitdeuken Heemstede
Een deuk rijden kan iedereen overkomen. Vaak zijn paaltjes bij het parkeren de boosdoener. Wat de reden ook is voor uw deuk, wij weten er raad mee in onze vestiging in Heemstede. En uitdeuken gaat sneller dan u denkt! Maak daarom een afspraak en laat u verassen door onze rappe uitdeukservice.

Specialist
Door onze ruime ervaring als schadeherstelbedrijf zijn wij bekend met alle mogelijke automerken, -modellen en -oppervlakken. Elke auto, met oppervlakkige deuken of zware schade die vraagt om een serieuze richtklus, is bij ons welkom. Wij maken uitdeuken makkelijk.

All-in service
Als klant vervult u bij Merks Autoschade Groep de hoofdrol. Daarom bent u bij ons van alle gemakken voorzien. Geen tijd om uw auto te brengen of op te halen? Wij doen het voor u! Heeft u vervangend vervoer nodig? Ons wagenpark in Heemstede staat tot uw beschikking. Deze en andere extra’s zijn er om het proces van uitdeuken voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Ervaar ook onze service en laat uw auto uitdeuken bij Merks Autoschade Groep in Heemstede.
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive