EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Lakschade in Heemstede?

Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak met Merks Autoschade Groep. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alle soorten lakschade, van oppervlakkige krassen tot aan diepe groeven in de laklaag. Geen lakschade is te groot voor onze vestiging in Heemstede.

Lakschade Heemstede
Lakschade is een doorn in het oog van elke trotse autobezitter. U wilt er dan ook zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig hebben onze experts in Heemstede uw lakschade binnen een mum van tijd opgelost, voor een schappelijke prijs.

Specialist
Wij bij Merks Autoschade Groep zijn trots op onze vakmensen. Goed opgeleid en met een professionele instelling kunnen zij elke lakschade aan. Aluminium oppervlakken, hybride/elektrische voertuigen en watergedragen lakken: onze technische specialisten in Heemstede kunnen er tevens mee overweg.

Milieuvriendelijk
Merks Autoschade Groep in Heemstede is ook een voorloper op het gebied van groen schadeherstel. Ook als het op lakschade aankomt. Zoals eerder aangegeven maken wij gebruik van milieuvriendelijke watergedragen lakken. Om het milieu verder te besparen hergebruiken we bijvoorbeeld auto-onderdelen en zijn we in het bezit van een vloot elektrische scooters.

Kortom: voor herstel van lakschade in Heemstede bent u bij Merks Autoschade Groep in goede handen.
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive