EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Autoschade taxeren in Heemstede doet u bij Merks

U heeft een deskundige en betrouwbare taxatie van uw autoschade nodig? Zoek dan niet verder: Merks Autoschade Groep is namelijk al decennia dé specialist in het taxeren van autoschade in Heemstede.

Autoschade taxeren Heemstede
Om bij een taxatie verwarring te voorkomen maakt Merks Autoschade Groep in Heemstede altijd gebruik van een gestandaardiseerd calculatieprogramma. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de schade en kosten. Autoschade taxeren is op deze manier voor u te allen tijde overzichtelijk.

Onze belofte
Wij streven een duurzame relatie na met onze klanten in Heemstede. Dit bereiken wij door hoge kwaliteit en goede service toe te passen bij alle taxaties van autoschade. Merks Autoschade Groep staat zodoende voor snelle doorlooptijden, scherpe tarieven en het nakomen van beloftes.

Evaluatie
Om ons hoog niveau van service in stand te houden meten wij constant onze eigen prestaties, ook bij het taxeren van autoschade. Wat ging goed? Wat kan beter? Heeft u verder nog wensen? Uw mening is belangrijk voor ons. Onze medewerkers in Heemstede zijn één voor één uiterst betrokken en gemotiveerde vakmensen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Laat daarom uw autoschade in Heemstede bij Merks Autoschade Groep taxeren.
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive