EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Autoschade in Heemstede?

Autoschade opgelopen en op zoek naar een betrouwbare schadeherstelbedrijf in Heemstede? U hoeft niet verder te zoeken! Merks Autoschade Groep in Heemstede heeft namelijk voor elk soort autoschade de juiste oplossing.

Autoschade Heemstede
Wij zijn al ruim 50 jaar dé aangewezen plek voor autoschadeherstel in Heemstede. Bij ons kunt u rekenen op snel en professioneel schadeherstel voor een scherpe prijs. Merks Autoschade Groep maakt dit mogelijk door enkel gebruik te maken van de nieuwste technieken en de juiste vakmensen.

Betrouwbaar
Velen zijn u al voor gegaan en hebben gekozen voor de betrouwbare kwaliteit van Merks Autoschade Groep in Heemstede. Particulieren, maar ook verzekeringsinstanties zoals Achmea, Univé en Schadegarant hebben ons gekozen als schadeherstelpartner.

Extra service
Natuurlijk zorgen wij ook voor het vervangend vervoer terwijl uw auto voor beschadigingen onder handen wordt genomen. Deze service is niet alleen gratis, maar biedt ook een ander voordeel: u kunt namelijk zelf de vervangende auto kiezen. Droomt u bijvoorbeeld van een ritje in een Hummer H3? Bij Merks Autoschade Groep in Heemstede is het mogelijk.

Afspraak
Aarzel dus niet langer en laat uw gegevens achter; wij bellen u dan spoedig terug voor een afspraak. Merks Autoschade Groep, voor al uw autoschade in Heemstede!
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive